luni, 11 aprilie 2011

Miley Cyrus e innebunita dupa cupcakes

Se pare ca Miley Cyrus are o mica obsesie pentru delicioasele prajiturele cunoscute sub numele de cupcakes. Miley a avut parte de asa ceva recent la Nickelodeon Kids' Choice Awards, eveniment ce a avut loc sambata, 2 aprilie. Unul dintre cei care a vazut-o savurand pretiosul desert a declarat pentru Hollywood Life ca vedeta a rugat-o pe persoana care o insotea sa o astepte pana cand serveste doua cupcakes, inainte de a intra.
"Miley a trecut pe langa standul Sprinkles si a savurat cu pofta doua mini cupcakes, una cu capsune si una red velvet. A rugat-o pe publicista ei sa o astepte si a marturisit ca are o mica obsesie pentru aceste prejiturele", declara persoana care a fost de fata.

Se pare Miley impartaseste aceasta pasiune atat cu mama ei, cat si cu o buna prietena, Kelly Osbourne. Interesant este ca siluetele lor nu au de suferit din cauza acestei "mici placeri vinovate".

Referitor la relatia ei cu Liam Hemsworth, Miley a spus: "Shhh! N-o sa spun niciodata! Buzele mele sunt pecetluite!"

Adolescenta in varsta de 18 ani se pregateste s aemarga in turneu in Australia, tara natala a lui Liam. "Ador sa calatoresc, de-abia astept sa incep turneul" a spus ea pentru emisiunea "Extra", difuzata de US TV.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu