vineri, 29 aprilie 2011

Biografie Narcis Iustin Ianau


Narcis Iustin Ianau
Narcis Iustin Ianau este un tanar inzestrat cu voce de contratenor, care a devenit cunoscut in urma participarii la emisiunea Romanii au talent.
Narcis Ianau s-a nascut pe data de 24 februarie 1995 in Bacau, intr-o familie modesta.
Senzationala voce a lui Narcis i-a adus in copilarie multe neplaceri din partea celor din jurul lui care radeau de vocea lui.
"Canti precum o fata", ii spuneau copiii care radeau de vocea lui,nimeni neavand incredere in el si in puterea lui de a sensibiliza sufletul oricui.
Narcis nu s-a dat batut, chiar daca a trecut prin clipe grele si s-a incurajat singur.
Si bine a facut, caci la “Romanii au talent” a reusit sa cucereasca atat juriul, cat si publicul, prin vocea lui extraordinara, extrem de rara in intreaga lume.
Nici chiar parintii sai nu au fost de acord, la inceput, ca el sa cante cu vocea specific feminina:
`Mama mea fiind in Italia de cativa ani nu prea m-a auzit cantand. Ea a crezut ca nu pot realiza ceva cu aceasta voce. Imi doresc sa ma vada cantand la scena deschisa`, a povestit baiatul.
Iustin a fost sustinut in permanenta de tatal sau, care l-a luat in brate, cu ochii plini de lacrimi, imediat dupa ce a coborat de pe scena.
Dupa concurs, tatal sau a spus, extrem de emotionat, ca s-a temut, la inceput, ca publicul rade de fiul sau.
A stat retras toata copilaria lui, fara prea multi prieteni, a fost luat in ras, batut si respins de catre unii colegi si a plans aproape in fiecare zi.
Narcis a ajuns la cinci ani in corul bisericii. Se dusese acolo cu matusa sa, Elena, pe care o astepta sa termine repetitiile si, auzind corul, a inceput sa cante si el.
Dascalul si-a dat seama ca este talentat si l-a asezat in randul sopranelor, unde a ramas timp de patru ani.
Baiatul este un copil care provine dintr-o familie modesta, tatal sau fiind somer si mama sa lucrand in Italia de 12 ani pentru a intretine familia.
De asemenea,el locuieste impreuna cu tatal lui si cu fratele sau mai mic intr-un sat din judetul Bacau.
Motivul pentru care a venit la "Romanii au talent" a fost ca mama lui, care lucreaza de 12 ani in Italia, sa il auda cantand pe scena.
Pe data de 18 februarie 2011, viata lui Narcis Iustin Ianau s-a schimbat radical.
Dintr-un adolescent care pana atunci fusese mai retras, a devenit cel mai cautat nume pe Google si Youtube, iar numarul cererilor de prietenie pe Facebook a crescut pe neasteptate.
Narcis a mentionat ca nu a mai participat la vreun concurs de acest gen, intrucat nu a avut pe nimeni care sa-l indrume in acest sens.
Iustin a declarat ca nu l-a indemnat nimeni sa participe la emisiunea "Romanii au talent", ci el insusi a fost cel care a luat aceasta decizie.






























































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu