luni, 11 aprilie 2011

Kim Kardashian nu renunta la tinutele mulate

Kim Kardashian a slabit semnificativ in ultima perioada si acest lucru se datoreaza in primul rand mersului regulat la sala. Totusi, asta nu inseamna ca a renuntat cu totul la iesirile la restaurant. Pe 10 aprilie a luat masa cu sora ei, in timpul unei pauze de filmare.
Kim a devorat cu pofta multa paine si o salata, dar avand in vedere ca tanara petrece ore bune la sala acest lucru nu se va vedea prea tare pe coapsele ei.  Recent, Kim s-a plans pe un site de socializare de starea permanenta de foame care ii da foarte mult de lucru: „Cu cat lucrez mai mult, cu atat imi este mai foame”, a scris ea.

Pentru aceasta plimbare in oras, Kim a ales o pereche de pantaloni cu talie inalta, un tricou nude si nelepsitele tocuri Christian Loubitan.

Tinuta lui Kim era una foarte mulata in partea de sus, iar modelul pantalonilor s-ar fi potrivit probabil mai bine unei persoane mai slabe. In momentul in care statea la masa cu sora ei se revarsau niste colocei nu foarte estetici.Dar chiar si asa tot arata bine si este foarte frumoasa si arata foarte bine ,mai ales ca nu are operati estetice.


Un comentariu:

  1. CitySmart.ro iti ofera asigurare rca online - la cel mai bun pret, online primesti o reducere de -25% fata de pretul de lista!
    Doar aici gasesti asigurare medicala de calatorie cu -30% mai ieftin!
    RCA ieftin!

    RăspundețiȘtergere