vineri, 29 aprilie 2011

Adrian Tutu si-a donat sapca norocoasa


Adrian Tutu a fost invitat astazi la emisiunea LOL de la MTV, unde si-a donat sapca norocoasa prezentatorilor Greeg si Onuc.
Marele castigator, Adrian Tutu a povestit despre emotiile pe care le-a avut de-a lungul intregului concurs, dar mai ales despre momentul in care a fost declarat castigator.
In acele clipe Adrian a fost coplesit de emotii, a inceput sa tremure si a ramas practic fara cuvinte.
Cu lacrimi de fericire in ochi. Adrian le-a multumit atunci tuturor celor care l-au votat si care l-au ajutat sa castige acest premiu.
In timpul emisiunii de la MTV Adrian le-a declarat lui Greeg si Onuc ca este foarte incantat si uimit totodata de faptul ca Smiley i-a oferit toata sustinerea sa.
Acesta din urma s-a oferit sa il sprijine pe Adrian Tutu cu tot ce ii va sta in putere declarand ca il asteapta oricand in studioul sau pentru o inregistrare.
Tanarul castigator a cantat live melodia care i-a adus premiul de 120.000 de euro la concursul de la ProTv si le-a daruit prezentatorilor emisiunii LOL, Greeg si Onuc sapca lui norocoasa, cea pe care a purtat-o in finala concursului Romanii Au Talent.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu