vineri, 29 aprilie 2011

Adrian Tutu, Narcis Ianau si Valentin Dinu au deja oferte pentru concerte


Cei trei ocupanti ai podiumului Romanii au talent, Adrian Tutu, Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu, au primit deja oferte pentru a sustine concerte in tara.
Primul care a pus ochii pe cei trei cantareti a fost impresarul Lucian Mitrea.
Potrivit `Ring`, Tutu, Ianau si Dinu ar urma sa sustina concerte intr-un club din Brasov.
`Sunt in tratative cu primii trei clasati la Romanii au talent pentru o serie de concerte in clubul Bamboo din Brasov. Adrian Tutu este primul care ar urma sa cante, la inceputul lunii mai, apoi Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu. Este o cerere foarte mare pentru cei trei chiar daca n-au lansat inca nicio piesa de succes`, a declarat, pentru `ring`, Lucian Mitrea.
Impresarul a mai spus ca este prematur sa incheie un contract de impresariere cu ei, atat timp cat nu au scos nicio piesa.
`Deocamdata sunt in discutii cu Adrian Tutu, Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu pentru a-i aduce sa cante fiecare intr-o seara. Este prematura discutia despre incheierea unui contract de impresariere, pentru ca n-au scos deocamdata nicio melodie care sa aiba succes. Chiar si asa, ii pot impresaria, dar eu pun conditiile. Cereri de concerte pentru ei pe piata exista`, a mai precizat Mitrea pentru Ring.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu