luni, 11 aprilie 2011

12 finalisti viseaza la marele premiu de 120.000 de euro! Afla cum ii poti ajuta pe concurentii preferati sa castige!

Sambata, 9 aprilie, au fost desemnati ultimii 3 finalisti care vor merge in marea finala de la «Romanii au talent» ce va fi difuzata a doua zi de Paste in direct din Studiourile MediaPro din Buftea. 

Astfel, lista completa a celor 12 fericiti finalisti care se vor lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro arata astfel: Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance, sotii Luca, Tutu Adrian, Cristina si Alina, grupul Akikai, Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacscu, Valentin Dinu, Valentin Luca si Medeea. 

Semifinala, 9 aprilie
Sambata, 9 aprilie, la cea de-a patra si ultima semifinala a emisiunii “Romanii au talent” ProTv a fost lider absolut de audienta cu emisiunea “Romanii au talent” la toate categoriile de public, inregistrind in minutul de maxima audienta de la ora 22.02 pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani  24,1 puncte de rating si o cota de piata de 59,9 procente.

Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTv s-a situat pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor cu o audienta medie de 18,3 puncte de rating si 47,6% cota de piata, in timp ce  Antena 1 obtinea doar 4,7 puncte de rating si 12,3% cota de piata.

Audienta medie inregistrata de emisiunea "Romanii au talen” difuzata simbata aprilie in intervalul 20.28 – 00.00 a fost pe publicul din mediul urban de 17,5 puncte de rating si o cota de piata de 40,3%,  in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,3 puncte de rating si 9,9% cota de piata. 

In editia de simbata, 9 aprilie prin fata ochilor telespectatorilor s-au perindat 12 numere extraordinare de acrobatie, dans, muzica, divertisment  care mai de care mai interesante.

In cele din urma, in topul preferintelor telespectatorilor s-au aflat Dinu Valentin, Luca Valentin si Felea Madalina, cu numele de scenaMedea.

Daca la preselectii a stirnit ropote de aplauze si a impresionat pina la lacrimi cu interpretarea absolut senzationala a piesei “Cit de frumoasa esti”, simbata seara Dinu Valentin a pariat pe melodia “You are not alone” si a iesit cistigator atit la capitolul popularitate, interpretare, dar si la numar de voturi adunate, fiind unul dintre putinii finalisti care au reusit sa ridice atit juriul, cit si sala in picioare.  Dinu Valentin i-a dedicat melodia baietelului sau prezent si el in sala alaturi de mama sa si a reusit sa convinga juriul si publicul ca e demn de marea finala. Juratii au fost de acord la unison ca Dinu Valentin nu va mai fi nevoit mult timp sa spele masini, iar Andi Moisescu a declarat chiar ca daca va ajunge vreodata la spalatoria  unde lucreaza acum Valentin isi va spala singur masina.

Barmanul Luca Valentin a facut un adevart spectacol cu numarul sau de flair. Andi Moisescu s-a aratat extrem de entuziasmat in momentul in care a declarat: “Am vazut cel mai mare spectacol pe care nu l-am crezut niciodata posibil!” Luca Valentin a fost ovationat la scena deschisa si a ajuns direct in finala in urma voturilor publicului.

Tenorul Alin Stanis a impresionat prin vocea sa puternica si a fost la un pas de marea finala. Cea aleasa de juriu sa mearga mai departe a fost insa Medea, tinara de 23 de ani al carei vis este acela de a face din gimnastica la bara un sport olimpic. “Ai facut din bara aia ce ai vrut tu! Ai facut din bara aia, o cirpa!” i-a spus impresionat juratul Andi.

Desi trupa Freakquency a fost “de senzatie” in opinia lui Andi, a avut “o coregrafie superba” dupa parerea Andrei si au fost “al naibii de buni” in opinia lui Mihai Petre, n-au reusit insa sa mearga mai departe.

La rindul ei, trupa Blockbuster Crew  a fost considerata un talent autentic si a fost felicitata pentru spiritul lor de echipa si pentru faptul ca au dansat “pe bune”. Fanfaria Rotaria Junior nu numai ca a cintat foarte bine, dar a avut si o coregrafie foarte apreciata, reusind totodata sa-i faca lui Smiley o mare surpriza  interpretind melodia  “Love in for free”.

Mama si fiica, Aliona si Natalia Duminica  i-au hipnotizat pe jurati si de data aceasta cu miscarile lor si au primit aplauzele publicului chiar in ziua in care Natalia a implinit 21 de ani. Orlando a prezentat un numar spectaculos si surprinzator, dar care nu a fost apreciat la fel de mult ca data trecuta. Nici eleva de 18 ani, Luca Madalina, care a cintat la nai nu a reusit sa impresioneze la fel ca in preselectii, iar Duo Mistik au fost criticati pentru momentul lor considerat “prea lent” si au primit 3 X-uri. In schimb, Veronica Fizesan a fost considerata o adevarata profesionista si interpretarea sa artistica in care a combinat rock-ul cu opera a facut din nou senzatie pe scena de la “Romanii au talen”.

Spectacolul de la “Romanii au talent” a fost unul total, iar atmosfera a fost de-a dreptul incendiara in momentul in care au urcat pe scenaHoria Brenciu si orchestra sa, dar si Marius Mihalache si fiul lui care au facut un show extraordinar smulgind aplauze furtunoase.

Finala "Romanii au talen"
Marea finala Romanii au talen“” va avea loc a doua zi de Paste. Luni, 25 aprilie, de la ora 20.30, cei 12 fericiti finalisti vor trece prin emotii de foc pe scena de la “Romanii au talent” cind vor trebui sa impresioneze cu numarul lor publicul pentru a cistiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Sambata seara,imediat dupa incheierea ultimei semidinale "Romanii au talen s-a dat start vot , astfel incit, telespectatorii au la dispozitie doua saptamini in care sa-si voteze preferatul. Votul se va inchide in momentul inceperii marii finale si se va redeschide imediat dupa ce vor termina de performat toti cei 12 finalisti.

Premiul cel mare in valoare de 120.000 de euro va ajunge la concurentul care va stringe cele mai multe voturi din partea juriului, atit pe parcursul celor doua saptamini, cit si in timpul emisiunii dupa ce s-a dat din nou START VOT.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu