vineri, 18 martie 2011

Miley Cyrus a castigat Premiul pentru Inspiratie

In cazul in care aveati nevoie de dovezi privind popularitatea si influenta lui Miley Cyrus, luati in considerare urmatoarul articol:

Un sondaj pe AOL a numit-o timp 2 ani la rand pe cantareata/actrita aflata in discutie ca fiind celebritatea cu cea mai proasta influenta de pe planeta. Cu toate acestea, in decursul weekend-ului, Cyrus a fost primul adolescent care a primit pentru prima data Premiul de Lider al Tineretului in ceea ce priveste actiunile desfasurate la nivel global. Premiul a fost acordat acordat cantaretei/actritei la gala din Los Angeles.
Ce-a afirmat Cyrus pe scena dupa ce i s-a acordat premiul de catre Hilary Duff:
“Vreau ca noi [copii] sa facem acele lucruri care ne plac noua. Nu acele lucruri care ni le spun altii sa le facem sau cele pe care parintii le vor de la noi pentru ca asa cred ei ca este cel mai bine pentru noi si pentru ca acelea sunt activitatile pe care ei le considera cele mai importante pentru noi, in ciuda a ceea ce noi simtim cu inima noastra ca vrem sa indeplinim.”
Au fost cateva zile pline de incercari pentru Miley. Sursele noastre sustin ca ea este suparata pe tatal ei pentru reactiile si cuvintele pe care acesta le-a precizat referitor la concursul Hannah Montana si prin declaratiile pentru presa in care tatal lui Miley afirma ca Satana ii ataca familia. Starea lui Miley cauzata de tatal ei se manifesta in actiunile recente ale cantaretei.,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu