duminică, 6 martie 2011

Date despre vedete

Miley Cyrus

Nume naștereDestiny Hope Cyrus
Alte numeMiley Ray Cyrus
Data și locul nașterii23 noiembrie 1992 (1992-11-23) (18 ani)
Statele Unite Nashville, S.U.A.
Gen muzicalPop, pop-rock
OcupațieCântăreață, actriță, compozitoare, muziciană, designer de modă
Tipul de voceAltistă
Instrument(e)Pian/claviatură, chitară
Ani de activitate2001 — prezent
Case de discuriHollywood Records
Fascination Records (Regatul Unit)
Interpretare cuBilly Ray Cyrus, Jonas Brothers, Selena Gomez, Demi Lovato, Timbaland
Websiteen www.MileyCyrus.com                           


Nume real: Destiny Hope Cyrus
Alias: Miley, Smiley
Data nasterii: 23 Noiembrie 1992 (18 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Nashville, Tennessee
Status marital: necasatorit
Mama: Leticia
Tatal: Billy Ray Cyrus
Surori: Brandi Cyrus, Noah Lindsey Cyrus
Frati: Christopher Cyrus, Trace Cyrus, Braison Cyrus
Animale: Cainii: Loco, Tag, Minnie Pearl, Juicy, Rodio.(L.A.). Cai in Nashville.
Inaltime: 1,64m
Culoarea ochilor: albastru/verde
Culoarea parului: saten
Hobby-uri: shopping, bicicleta
Site oficial: http://www.mileycyrus.com/


  • are 1.64m.
  • numele ei Miley este o prescurtare de la Smiley iar părinţii l-au ales pentru că, când era bebe, zâmbea mereu.
  • a scris peste 100 de melodii iar o parte din ele au fost folosite în serialul Hannah Montana.
  • are un căţel pe care părinţii i l-au făcut cadou, de ziua ei, când a împlinit 16 ani.
  • anul trecut au apărut pe internet mai multe poze personale cu ea, îmbrăcată sumar. Le puteţi vedea în galeria de mai jos.
  • este pe locul 17 în top 20 cele mai bogate vedete tinere.
  • este prietenă bună cu Ashley Tisdale, Demi Lovato.
  • a avut o relaţie cu Nick Jonas în 2007.
  • actriţele ei preferate sunt Angelina Jolie, Jodie Foster şi Jennifer Aniston.
  • a avut o relaţie de 1 an cu Liam Hemsworth. Cei doi s-au despărţit în august şi s-au împăcat o lună mai târziu. Momentan nu se ştie dacă mai sunt împreună.
  • are 4 tatuaje: unul sub sânul stâng “Just Breathe”, unul pe ureche “Love” şi o inimă pe inelarul de la mâna dreaptă,si inca unul (toate tatuajele ei au valoare sentimentale sunt dedicate pretenilor si familiei).

Miley Ray Cyrus [1] (pe numele adevărat Destiny Hope Cyrus, n. 23 noiembrie 1992, Nashville, Tennessee, Statele Unite ale Americii) este o cântăreață și actriță americană.Miley este cunoscută pentru rolul ei din serialul Hannah Montana și din filmul The Last Song. Deoarece serialul a avut un mare succes în Statele Unite, în octombrie2006 a fost lansat o coloana sonoră a acestuia. Cariera solo lui Miley Cyrus a început cu albumul Meet Miley Cyruscare a fost lansat pe 23 iulie 2007, album ce includea și hitul „See You Again”. Al doilea album al artistei s-a numit Breakout,și a fost lansat pe 22 iulie 2008, fiind primul album fără franciza Hannah Montana. Ambele albume au debutat în clasamentul american Billboard 200 pe locul întâi.. În 2007Cyrus a susținut turneul mondial Best of Both Worlds Tour după care a fost creat filmul Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert. În 2009 a început al doilea turneu, numit Wonder World Tour.
Miley Cyrus a interpretat vocea lui Penny din filmul Bolt, și a înregistrat piesa „I Thought I Lost You” din coloana sonoră a filmului cu John Travolta, piesă pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. Ca urmare a serialului Hannah Montana a fost creat un film numit Hannah Montana: Filmul. Filmul a fost lansat pe 10 aprilie 2009 în Statele Unite. În 2008 Miley a apărut în topul revistei Time „Cele mai influente 100 de persoane din lume”.. În 2008, revista „Forbes” a clasat-o în topul Celebrity 100 pe locul 35, cu încasări de peste $25 milioane de dolari, iar în 2009 pe locul 29]. De la începutul turneului Wonder World Tour Miley a vândut peste 14 milioane de albume.
Copilăria și debutul
Miley Cyrus s-a născut pe 23 noiembrie 1992] la Nashville, Tennessee. Părinții ei sunt Leticia „Tish” (n. Finley) și cântărețul de muzică country Billy Ray Cyrus. Miley are 5 frați și surori. Cei mai mari sunt Trace și Brandi Cyrus, copiii lui Tish născuți dintr-o relație anterioară, pe care Billy Ray i-a adoptat când erau foarte mici. Trace e vocalist și chitarist în trupa Metro Station[,iar Brandi a fost chitaristă în trupa lui Miley în concerte, apoi a format o trupă cu starul Megan Park din The Secret Life of the American Teenager[. Miley mai are un frate mai mare, Christopher Cody, dintr-o relatie anterioara a lui Billy Ray.De asemena mai are un frate, Braison, și o soră mai mică, Noah, actriță și nepoata politicianului Ron Cyrus. Miley a ales numele „Ronnie” pentru personajul ei din filmul The Last Song din 2010 în onoarea bunicului ei.
Parinții ei au botezat-o Destiny Hope (engleză destin, speranță) deoarece credeau că va aduce speranță în viețile oamenilor când va crește mare.Porecla ei a fost „Smiley” apoi „Miley” deoarece zâmbea foarte mult când era copil[ Ea a absolvit Heritage Middle School, unde era majoretă. În prezent ea merge la școala Options For Youth (Opțiuni pentru Tineret) și, în timpul filmărilor, face meditații cu un profesor privat Miley a crescut la ferma parintilor ei de lângă Nashville unde merge regulat la biserica The People's Church (Biserica oamenilor)

Carieră
Miley Cyrus a fost interesată de teatru încă de cand avea 9 ani, luând lectii la Armstrong Acting Studio când familia ei locuia în Toronto, Canada[19]. Începutul carierei sale a fost marcat de roluri minore, debutând cu un rol minor în serialul tatălui ei, Doc, în care a jucat-o pe Kylie. În 2003 Miley a jucat în filmul lui Tim Burton, Big Fish, unde a interpretat-o pe „Young Ruthie” (tânăra Ruthie).
La 12 ani a audiționat pentru rolul „Lilly Truscott” în serialul Hannah Montana[20]. Directorii executivi de la Disney au crezut că e prea mică pentru rolul acela, dar după mai multe insistențe ea a fost rechemată pentru audiții. În cele din urmă ea a audiționat pentru rolul principal, „Zoe Stewart”. După ce a câștigat rolul, numele personajului a fost schimbat la „Miley Stewart”. Potrivit președintelui companiei Disney Channel, Miley a fost aleasă pentru performanța și caracterul ei energic și a fost vazută ca o persoană „care se bucură și profită de fiecare minut al vieții”[21]. Mai tarziu Miley l-a adus și pe tatăl sau, Billy Ray, la audiții pentru rolul tatălui personajului principal. Serialul se concentreză pe adolescență, dar introduce și aspectul identității secrete în poveste.
Serialul Hannah Montana a fost transmis prima dată pe 24 martie 2006 în Statele Unite, avand în medie 4 milioane de telespectatori pe episod. Deoarece serialul a avut un mare succes, Cyrus a înregistrat opt piese pentru coloana sonoră a albumului, debutănd pe locul #1 în Billboard 200, cu 281,000 de copii vândute doar în prima saptamana de la lansare[22]. De asemenea Cyrus a realizat acturile de deschidere în turneul The Party's Just Begun Tour a trupei The Cheetah Girls în 39 de orașe. Turneul a început pe 15 septembrie 2006 [23].
Pe 26 iunie 2007, a lansat un dublu disc, Hannah Montana 2/Meet Miley Cyrus, al doilea disc fiind debutul ei solo. Albumul a debutat pe locul #1 în Billboard 200 cu peste 326,000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare. Albumul a fost certificat 3x platină de asociația RIAA, cu peste 3,2 milioane de exemplare vândute în Statele Unite. „See You Again”, inclusă în acest album, a fost prima melodie a artistei care a intrat în Billboard Hot 100 pe locul #10. Pe 22 iulie 2008 s-a lansat al doilea album de studio al căntâreței, întitulat Breakout, care a intrat pe locul #1 în topul Billboard 200. În septembrie 2009 a participat în cântecul Just Stand Up! în suport la campania anti-cancer Stand Up To Cancer și în concertul benefic City Of Hope în sprijinul cercetării cancerului și programelor de formare profesională.
Pe 1 noiembrie 2009 a înregistrat piesa „I Thought I Lost You” cu John Travolta pentru coloana sonoră a filmului Bolt, în care a interpretat și vocea lui Penny. Cyrus a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru această piesă.
Viața personală
La sfărșitul anului 2007 Miley a încheiat o relație de doi ani cu Nick Jonas din trupa Jonas Brothers. Pe 18 martie 2008, Cyrus a început un proces legal pentru schimbarea numelui său în „Miley Ray Cyrus”, al doilea nume aparținând tatălui său. Numele a devenit oficial pe 1 mai 2008 [8]
În februarie 2008 Miley și prietena ei, Mandy Jiroux, au deschis un cont pe YouTube și au început să posteze clip-uri video; au întitulat show-ul „The Miley and Mandy Show”.
Pe 8 octombrie 2009 și-a închis contul pe rețeaua socială Twitter, cerând mai multa intimitate. Cyrus a fost foarte populară pe Twitter, contul ei fiind vizionat de aproximativ 2 milioane de utilizatori ai rețelei. În luna iunie 2009 a încheiat a noua lună de relație cu modelul Justin Gaston, cu puțin înainte de a merge în Tybee Island, Georgia pentru a filma The Last Song. În iulie 2009 a început o relație cu actorul australian Liam Hemsworth, cu care a jucat în filmul The Last Song. În luna august 2010 Hemsworth a confirmat că relația s-a încheiat într-un interviu acordat revistei Us Weekly [24]
Miley Ray Cyrus ( nascuta pe 23 noiembrie 1992, Franklin, Tennessee, SUA) este o actrita de televiziune, cantareata, scriitoare si compozitoare americana.
Miley Cyrus si-a lansat cel de-al doilea album Breakout la data de 22 Iulie 2008. Acest album contine melodiile:
 1. "Breakout"(Evadare)
 2. "7 Things" (7 lucruri)
 3. "The Driveway" (Autostrada)
 4. "Girls Just Wanna Have Fun" (Fetele vor sa se distreze)
 5. "Full Circle" (Cerc plin)
 6. "Fly on the Wall" (Musca pe perete)
 7. "Bottom of the Ocean" (Adancul oceanului)
 8. "Wake Up America" (Trezeste-te, America)
 9. "These Four Walls" (Acesti patru pereti)
10. "Simple Song" (Cantec simplu)
11. "Goodbye" (La revedere)
12. "See You Again (Rock Mafia Remix)" (Ne mai vedem)
Inainte de lansarea albumului Breakout, Miley nu era considerata o cantareata foarte buna, dar, dupa lansarea albumului, ea a fost declaratǎ o cantareata mai buna decat Rihanna, Lil' Wayne, Jennifer Lopez si Natalie Maines.  Acest album a fost vandut în peste 12 tari. Sapte dintre piesele de pe album au fost scrise de Miley în colaborare cu Armato, James, Scott Cutler si altii.

Cartea autobiograficaÎn martie 2009, Miley si-a lansat cartea autobiografica "Miles To Go". Cu trei ani în urma (înainte de Hannah Montana), Miley Cyrus era doar fiica lui Billy Ray Cyrus, o pustoaica obişnuita din Tennessee, care mergea la o scoala obisnuita si era tratata de catre colegi cu obisnuitele rautati specifice varstei.Tocmai asta a dorit Miley sa prezinte în prima sa carte. Ea spera ca astfel fanii isi vor da seama "ca sunt un om obisnuit, la fel ca si ei".
"In cea mai mare parte a timpului ma vedeti zambind – (...) – dar nu e asa mereu. Toata lumea sufera si trece prin greutati", a explicat ea. Înainte de a deveni Hannah Montana, Miley indura zilnic rautati, care mergeau de la furatul cartilor pâna la a o incuia in baie, din partea colegilor de scoala, povesteste ea în `Miles to go`. "Uneori mi-as dori sa primesc scuze din partea lor, dar sa fiu sincera nu am nevoie de asta. Am depasit momentul si sper ca si ei l-au depasit. Aceste intamplari m-au ajutat sa devin ceea ce sunt azi", spune ea.
Un alt subiect abordat de Miley Cyrus în `Miles to go' este... prima ei dragoste, la care se refera folosind apelativul `Prince Charming` (Fat Frumos). Asta nu înseamna ca nu stim cu totii despre cine este vorba: un baiat carliontat, al carui nume începe cu Nick si se termina cu Jonas. Referitor la decizia de a scrie o carte autobiografica, Miley Cyrus spune ca a luat-o deoarece a considerat ca astfel fanii se vor simti mai aproape de ea.

Filme
Big Fish
(2003)
High School Musical 2 (2007)
Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert (2008)
Bolt (2008)
Hannah Montana:The Movie (2009)
The Last Song (2010)
Discografie

Albume studio
2007: Meet Miley Cyrus
2008: Breakout
Albume live
2008: Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
2009: Miley Cyrus: Live in Berlin concert
 

Premii

2007 A castigat Kids' Choice Awards Favorite TV Actress Hannah Montana
          Teen Choice Awards TV Actress Comedy
          Summer Artist
2008 Nominalizata Video Music Awards Best New Artist 7 Things
2008  A castigat Teen Choice Awards Female Artist
           TV Actress Comedy Hannah Montana
           Young Artist Awards Best Performance in a TV Series
           Kids' Choice Awards Favorite Female Singer 
           Favorite TV Actress Hannah Montana
2008 Nominalizatǎ Europe Music Awards New Act 
2008 A castigat UK Kids' Choice Awards Favorite Female TV Star 
2009 Nominalizata People's Choice Awards People's Choice Favorite Star Under 35 
          Golden Globe Award Best Original Song I Thought I Lost You


Justin Bieber
Nume real: Justin Drew Bieber
Data nasterii: 14 Martie 1994 (16 ani)
Zodia: Pesti
Locul nasterii: Ontario, Canada
Status marital: necasatorit
Inaltime: 1,71m
Greutate: 57kg
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: blond inchis
Hobby-uri: muzica
Site oficial: www.justinbiebermusic.com

- a fost descoperit din greseala de Scooter Braun care cauta pe YouTube un alt cantaret si a gasit unul din filmuletele lui Justin;

- inainte de a semna un contrat cu o casa discografica, managerul sau l-a sfatuit sa continue sa posteze filmulete de-ale sale pe YouTube, si mai apoi sa-si creeze un cont de Twitter, ceea ce l-a ajutat foarte mult;

- primul sau album i-a adus discul de platina in US si Dublul Platina in Canada si UK;

- este primul cantaret a carui 7 melodii din primul album au fost prezente in clasamentul Billboard Hot 100.

- culoarea sa preferata este mov;

- ii place sa joace hockey si basket;

- parintii sai s-au despartit cand era mic, tatal este recasatorit si are alti doi copii;

-popularitatea lui a crescut cu 800% de la asa-zisa “aventura” cu, Kim Kardashian. Chiar daca el a spus in gluma ca Kim este iubita lui, multa lume l-a luat in serios;

- in prezent este impreuna cu Selena Gomez, si la putin timp dupa ce relatia lor a fost confirmata, ea a primit foarte multe amenintari din partea fanelor lui Justin;

- pe 11 februarie a iesit filmul Justin Bieber: Never Say Never in 3D care documenteaza turneul mondial al lui Justin din 2010, si are in plus filmulete de cand era mic. In prima zi filmul a facut $12.4 milioane din  fiind difuzat in 3,105  cinematografe.

- Justin sufera de claustrofobie si ii este teama de lifturi;

- mama sa se ocupa de toti banii lui si are o limita pe cartile de credit pentru fiecare luna;

- la un meci de basket Celine Dion a venit la Justin si i-a spus ca fiului ei ii place foarte mult cum canta (Justin).

- 90%din fanii lui sunt fete;

Desi multa lume il considera penibil pentru ca se comporta ca un copil, trebuie sa stiti ca el e admirat de multa lume, si multe vedete il  plac si il ajuta. Printre astia se numara Will Smith, Usher, The Dream, P Diddy, etc. Lumea il apreciaza pentru ca este o persoana buna la suflet si simpatica, care nu are nevoie sa se schimbe pentru a fi celebru.

Justin Bieber (n. 1 martie 1994) este un cântăreț de muzică pop/R&B de origine canadiană,nominalizat la Grammy.
Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viata lui dar inca nu poate sa cante.
Prima parte a albumului sau 'My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 și pe locul 1 în Canadian Albums Chart.
În mai puțin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada și în mai puțin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.
Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.
Bieber a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube și a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK. Noul sau single "baby" alaturi de Ludacris reprezinta cel mai mare hit al sau, plasându-se pe locul 5 in SUA și pe locul 3 in Canada. Cântecul ocupa poziții fruntașe și în Noua Zeelandă, Australia și Europa. Bieber a colaborat și cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie meenie". Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansată pe 23 martie 2010 și a obținut locul 1 în Billboard 200. La vârsta de 16 ani, Bieber este cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963.

Viața și cariera

În 2007, Justin a început să-și posteze propriile videoclipuri pe YouTube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit și l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaște pe cântărețul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta și îi oferă o audiție cu Antonio L.A. Reid de la Island Records.
A semnat contractul cu Island records în octombrie 2008.
Justin Timberlake a dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher.
Bieber și mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun și Usher. Justin Bieber a lansat primul sau album intitulat ,,My World" in 17 noiembrie 2009.
Piesele sunt următoarele:
  • One time
  • Favorite Girl
  • Down to Earth
  • Bigger
  • One Less Lonely Girl
  • First Dance
  • Love Me
Pe data de 23 martie 2010 el a lansat albumul My Word 2.0.
Piesele sunt urmatoarele
  • Somebody To Love Remix feat Usher
  • That Should Be Me
  • Never Let You Go
  • Up
  • Eenie Meenie feat Sean Kingston
  • Overboard feat Jessica Jarrell
  • Runaway Love
  • U Smile
  • Stuck In The Moment
  • Pick Me
  • Baby
Justin Bieber a inregistrat melodia ”Never Say Never feat Jaden Smith” pentrul filmul ”The Karate Kid”
Melodiile care nu sunt incluse in niciunul dintre albume sunt urmatoarele
  • Common Denoinator
  • Kiss and Tell
  • Rich Girl feat Soulja Boy
  • Where Are You Now
Justin Bieber isi indreapta atentia catre actorie. Acesta a castigat un rol in serialul CSI: Crime Scene Investigation, anunta postul de televiziune CBS. Bieber va interpreta personajul unui pusti care este constrans sa ia o decizie extrem de importanta in ceea ce-l priveste pe singurul sau frate.
Cantaretul pop va aparea prima oara in sezonul CSI din septembrie, urmand sa-si mai faca si alte aparatii pe parcursul anului, pana la epuizarea scenariului.
Producatorii serialului au fost cei care l-au contactat pe Justin, atrasi fiind de succesul pe care l-a inregistrat artistul cu cele 250 de milioane de vizualizari pe YouTube ale videoclipului „Baby.”
„Ne-ar placea sa credem ca fenomenul CSI-ului a avut acelasi impact asupra culturii populare (n.r. asemenea pieselor lui Justin). Posibilitatea de a aduce impreuna cele doua performante reprezinta o atractie deosebita pentru audienta”, au declarat producatorii CSI intr-un comunicat de presa.[necesită citare] Aparitia lui Justin Bieber este programata sa fie difuzata pe 23 septembrie
12 septembrie 2010 castiga premiul "Best new artist" (cel mai bun nou artist) la Video Music Awards 2010 in Los Angeles. Tot aici are sansa de a filma noul lui videoclip pentru piesa "U smile" din cel de-al doilea sau album. Colaboreaza cu Kanye West si Raekwon pentru piesa "Runaway Love".
O competitoare nu tocmai pe masura este Lady Gaga cu care se întrece, nu numai in topuri, ci si pe facebook, twitter si youtube. In timp ce pe twitter Justin este "Regele", pe facebook si, mai nou pe youtube, domină Gaga. Conduceerea pe youtube a câstigat-o Gaga in Octombie 2010 cand a ajuns la 1 mld de vizualizari, spre deosebire de JB care va ajunge la 1 mld, poatein luna noiembrie.
Apare si Videoclipul piesei "U smile" in luna octombrie , filmat in LA. Aici este surprins bieber ca se îndragosteste de o fană, se intalnesc si de simt bine impreuna. filmarile au fost realizate intr-un teatru din oras. un video exceptional - merita vazut.
Tot in luna Octombrie Justin a dat spre vanzare prima sa carte scrisa de el: „Justin Bieber – First Step 2 Forever: My Story.”. Aici este povestita toata viata sa, cu bune si cu rele, iar la aparitie, cartea s-a situat printre cele mai vandute carti din lume. Dupa aceasta Justin lucreaza si la un film despre viata lui care se va numi "Never say Never" și care va aparea de Sfantul valentin in 2011. Acesta va contine imagini din spectacolele din "My world tour" - turneul de pomovare în America de Nord a albumului "My world 2.0". Pana acum a apraut doar trailer-ul acestuia.
6 Noiembrie 2010 - dupa ce la VMA Justin a beneficiat doar de un premiu, la European Music Awards a mai castigat 2: "best male singer" (cel mai bun cantaret din lume) si "best push act". De asemenea la EMA el a avut onoarea sa fie gazdă digitală. In timpul show-ului, dat live pe mtv.ro, el comunica pe twitter cu fanii lui si nu numai.

Discografie

Filmografie

Demi Lovato

Nume real: Demetria Devonne Lovato
Alias: Demi
Data nasterii: 20 August 1992 (18 ani)
Zodia: Leu
Locul nasterii: Dallas, Texas, SUA
Status marital: necasatorit
Mama: Dianna Lovato
Tatal: Patrick Lovato
Surori: Dallas Lovato
Inaltime: 1,60m
Greutate: 50kg
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten
Hobby-uri: sa compuna, sa danseze si sa cante
Citate preferate: "Be always yourself" (fii mereu tu insati)
Date contactare: www.demilovato.com
Site oficial: www.demilovato.com
numele ei complet este Demetria Devonne Lovato.
are doua surori: Dallas Lovato si Madison De La Garza, Madison interpretand-o pe fiica Gabriellei Solis in serialul Desperate Housewives.
are un inel al puritatii la fel ca Miley Cyrus Selena Gomez si The Jonas Brothers pe care il poarta ca medalion.
a avut o relatie cu fratele vitreg a lui Miley Cyrus, Trace Cyrus (21 ani). Cei doi aratau amuzant impreuna pentru ca intre ei era o diferenta de 34 de cm (Demi 1.57m, Trace 1.91m).
are un tatuaj cu urmatoarele cuvinte “You Make Me Beautiful”.
este vegetariana.
o admira pe Kelly Clarkson, iar melodia ei preferata este “Hollywood” (The Jonas Brothers).
a castigat anul trecut la “Teen Choice Awards” premiul “TV Breakout Star” pentru rolul din “Sonny with a Chance”.
Demetria Devonne Lovato Hart, cunoscută sub numele Demi Lovato (n. 20 august 1992, Dallas, Texas) este o actriță și cântăreață americană. A devenit celebră datorită interpretării rolului lui Mitchie Torres în filmul Disney Camp Rock alături de Jonas Brothers. Lovato a debutat în industria muzicală cu albumul Don't Forget, lansat pe 23 septembrie 2008. Acesta a fost un succes comercial, debutând pe locul 2 în Billboard 200, cu peste 89.000 de exemplare vândute în prima săptămână.[1] Artista și-a lansat al doilea album, intitulat Here We Go Again pe 21 iulie 2009 [2] și s-a dovedit a fi un nou succes, atingând poziția fruntașă în clasamentul american al albumelor
Jonas Brothers

AnProgramRol
2009True Jackson, VPEl insusi
2010Silent Library
School Gyrls

Nume real: The Jonas Brothers
Site oficial: http://www.jonasbrothers.com/

Jonas Brothers sunt trei frați din New Jersey, Kevin Jonas, Joe Jonas și Nick Jonas, care au devenit celebri peste ocean. Primul care s-a remarcat a fost Nick Jonas, cel care a și semnat un contract solo cu o casă de discuri de peste ocean. După câteva single-uri lansate pe cont propriu, în 2003, lui i s-au alăturat frații săi și împreună au pus bazele formației Jonas Brothers. Își compun singuri piesele și cântă la diferite instrumente. Au cântat în turnee alături de Backstreet Boys și Kelly Clarkson. Primul album, It’s About Time a fost lansat în 2006 și a inclus single-ul Mandy devenit hit datorită postului MTV și clasându-se pe locul 1 în topul TRL. Pentru piesele de pe acest album, cei trei frați au colaborat cu compozitori și producători importanți precum Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann (Destiny's Child, Jessica Simpson) sau Steve Greenberg (Joss Stone, Hanson).
În 2007, băieții au început lucrul la cel de-al doilea album. The Jonas Brothers a fost lansat în august 2007 la o nouă casă de producții Hollywood Records, Label Universal Music. După doar o săptămână, a ajuns pe locul 5 în Billboard Hot 200. De pe acest ultim album au fost lansate două single-uri Hold On și S.O.S care au devenit foarte repede hit-uri.
În 2008, canalul Disney (cel care i-a făcut celebri și pe Justin Timberlake, Britney Spears sau Christina Aguilera) se pregătește să lanseze un serial ce îi are ca protagoniști (J.O.N.A.S) și un film de lung metraj (Camp Rock) în care cei trei frați vor fi, de asemenea, prezenți. În 2008, cei trei frați, Kevin (22 de ani), Joe (20 ani) și Nick (17 ani), și-au petrecut prima săptămână din aprilie în Marea Britanie fiind asaltați de fanii entuziaști.
Formația a avut o intervenție la postul de radio Radio 1 și au concertat cu casa închisă la Islington Academy din Londra, marcând astfel primul lor eveniment european.
Această apariție în UK încheie seria de concerte susținute de cei trei frați în Statele Unite.
Albumul de debut al formației, intitulat Jonas Brothers, se află în primele 5 albume în Topul Billboard, și a câștigat deja discul de platină în SUA.
Profilul băieților de pe site-ul MySpace a fost accesat de 20 de milioane de ori, iar single-ul S.O.S. a avut peste 9.3 milioane de vizionari pe site-ul YouTube.
În 2009 Jonas Brothers își lansează un nou album Lines, vines and trying times, pe care se poate regăsi Paranoid care a ajuns deja în topuri.
Jonas Brothers sunt trei frati din New Jersey, Kevin Jonas, Joe Jonas si Nick Jonas, care au devenit celebri peste ocean. Primul care s-a remarcat a fost Nick Jonas, cel care a si semnat un contract solo cu o casa de discuri de peste ocean. Dupa cateva single-uri lansate pe cont propriu, in 2003, lui i s-au alăturat fratii sai si impreuna au pus bazele formatiei Jonas Brothers.
Isi compun singuri piesele si canta la diferite instrumente. Au cantat în turnee alaturi de Backstreet Boys şi Kelly Clarkson. Primul album, It’s About Time a fost lansat in 2006 si a inclus single-ul Mandy devenit hit datorita postului MTV şi clasandu-se pe locul 1 în topul TRL. Pentru piesele de pe acest album, cei trei frati au colaborat cu compozitori si producatori importanti precum Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann (Destiny's Child, Jessica Simpson) sau Steve Greenberg (Joss Stone, Hanson).
In 2007, baietii au inceput lucrul la cel de-al doilea album. " Jonas Brothers"  a fost lansat în august 2007 la o noua casa de productii Hollywood Records, Label Universal Music. Dupa doar o saptamana, a ajuns pe locul 5 în Billboard Hot 200. De pe acest ultim album au fost lansate două single-uri Hold On şi S.O.S care au devenit foarte repede hit-uri.
În 2008, canalul Disney (cel care i-a făcut celebri şi pe Justin Timberlake, Britney Spears sau Christina Aguilera) se pregateste sa lanseze un serial ce ii are ca protagonişti (J.O.N.A.S) şi un film de lung metraj (Camp Rock) în care cei trei frati vor fi, de asemenea, prezenti.
Profilul baietilor de pe site-ul MySpace a fost accesat de 20 de milioane de ori, iar single-ul S.O.S. a avut peste 9.3 milioane de vizionari pe site-ul YouTube.
În 2009 Jonas Brothers isi lanseaza un nou album "Lines, Vines and Trying Times", pe care se poate regasi piesa Paranoid care a ajuns deja în topuri.
Discografie
2006: "It`s About Time"
2007: "Jonas Brothers"
2008: "A Little Bit Longer"
2009: "Lines, Vines and Trying Times"

Nick Jonas


Nume real: Nicholas Jerry Jonas
Data nasterii: 16 Septembrie 1992 (18 ani)
Zodia: Fecioara
Locul nasterii: Dallas, Texas, SUA
Status marital: necasatorit
Frati: Kevin Jonas, Joe Jonas si Frankie Jonas
Animale: un catel pe nume Cocco
Inaltime: 1,73m
Culoarea ochilor: căprui închCuloarea parului: brunetHobby-uriMuzica

Nicholas Jerry „Nick” Jonas (n. 16 septembrie 1992, Dallas, SUA) este un interpret, compozitor și actor american, cunoscut în principal pentru apartenența sa la formația Jonas Brothers, din care mai fac parte frații săi, Joe și Kevin. Nick este cel mai tânăr membru al formației. De mic, Nick Jonas și-a dorit să devină cântăreț, în 1999 lansând un album solo la care a lucrat împreună cu tatăl său.
În 2006, Nick și frații săi au lansat primul album, intitulat It's about time.
În 2005, la vârsta de 14 ani, când a fost diagnosticat cu tipul 1 de diabet, Nick a declarat: „Imediat după ce am ieșit din spital am avut un concert; vestea nu m-a împiedicat atunci, nu o face nici acum și nu o va face niciodată!”.
Nick cântă la chitară (acustică și electrică), tobe și pian. Joacă baseball, tenis, compune cântece și colecționează carduri de baseball.
Viața personală
Nick Jonas a fost implicat într-un scandal în 2007, atunci când Miley Cyrus i-a trimis acestuia poze intime, fotografii pe care un hacker le-a făcut publice pe internet. Situația creată a afectat atât reputația lui Miley Cyrus, cât și a trupei Jonas Brothers.
În 2010, Nick Jonas a lansat propriul album., cu ajutorul trupei Nick Jonas and The Administration.
Nick Jonas a fost diagnosticat cu diabet zaharat (de tip I insulino-dependent), din a cărui cauză a leșinat în timpul unui concert. Ca urmare, Nick a creat o fundație pentru ajutorarea copiilor diabetici.Deasemenea a si donat 35 de mii de dolari pentru 3 orfelinate din Los Angeles.
Joe Jonas

Nume real: Joseph Adam Jonas
Alias: JJ
Data nasterii: 15 August 1989 (21 ani)
Zodia: Leu
Locul nasterii: Casa Grande, Arizona, SUA
Status marital: necasatorit
Mama: Denise Jonas
Tatal: Kevin Paul Jonas
Frati: Kevin Jonas, Nick Jonas, Frankie Jonas
Inaltime: 1,78m
Culoarea ochilor: negri
Culoarea parului: brunet
Site oficial: http://www.joe-jonas.com/

Ii place sa alerge.
Inainte de a deveni muzician, vroia sa devina actor de comedie.
Sportul preferat: golf si fotbal
Actritele preferate:Natalie Portman si Aishwarya Rai.
Actorul preferat: Will Ferrell.
A facut parte din corul bisericii.
Filmul favorit: School for Scoundrels (2006).
Materia favorita de la scoala: matematica.
Autorul preferat: Dr. Seuss.
Sarbatoarea favorita: Ziua Indragostitilor.
Cartea favorita: A Wrinkle In Time.
Formatia preferata: Switchfoot.
Cantaretul preferat: Johnny Lang.
Are 5 chitari.
Jocul preferat: Monopoly.
Este un fan al filmului High School Musical.
In 2006 a avut o relatie cu AJ Michalka.
In 2008 a avut o relatie cu Taylor Swift. In 11 noiembrie 2008,intr-un interviu din The Ellen DeGeneres Show, Swift a declarat ca Joe s-a despartit de ea la telefon, intr-o convorbire de 27 de secunde. Joe a declrat: "Pentru cei care au exprimat interes pentru telefonul de "27 de secunde". Am sunat sa discutam despre sentimente cu cealalta persoana. Sentimentele acestea se pare ca nu au fost primite cu bunavointa. Nu eu am terminat conversatia. Altcineva a terminat-o. Singura diferenta e ca in aceasta conversatie am impartasit ceva ce, cealalta persoana nu vroia sa auda."

Joseph AdamJoeJonas (n. 15 august 1989) este un muzican, cântăreț și actor american. A debutat în 2006 alături de frații lui, Nick și Kevin, ca membrii ai formației pop rock Jonas Brothers cu albumul It's About Time. A jucat în primul film în 2008, intitulat Camp Rock, de pe coloana sonoră a căruia a lansat mai multe piese alături de ceilalți membri ai distribuției, „This Is Me” în colaborare cu Demi Lovato devenind un hit de top 10 în Billboard Hot 100.
Începând cu mai 2009, joacă în producția Disney Jonas, alături de frații lui.
Născut pe 15 august 1989 în Casa Grande, Arizona, [1] fiind al doilea fiu al lui Paul, muzican, compozitor și fost pastor penticostal și Denise Jonas, cântăreață și prefesoară specială pentru surdo-muți.[2][3] Strămoșii lui provin din Europa, anume Italia, Irlanda și Germania, fiind și parțial amerindian cherokee.[4] Niciunul dintre copiii cuplului nu au urmat cursurile unei școli, mama lor fiindu-le profesoară acasă.[2] Obținând o educație bazată pe principii religioase, toți cei patru frați sunt abstinenți, declarând că nu au băut alcool niciodată și nici nu au fumat.[2] De asemenea, poartă inele de puritate, reprezentând faptul că refuză să aibă relații sexuale de orice fel înainte de căsătorie.[2] Joe a afirmat că „[inelul] reprezintă o promisiune făcută nouă și lui Dumnezeu, că vom fi puri până la căsătorie.”[2] Această decizie de a purta inele de puritate a dus la comentarii din partea comicului Russell Brand la ediția din 2008 a premiilor MTV, cu toate că vedete ca Jordin Sparks, Paris Hilton și Perez Hilton au declarat în urma incidentului că susțin ideea promovată de grupul muzical.[5]


Kevin Jonas

Nume real: Paul Kevin Jonas II
Data nasterii: 05 Noiembrie 1987 (23 ani)
Zodia: Scorpion
Locul nasterii: Teaneck, New Jersey, SUA
Mama: Denise
Tatal: Paul Kevin Jonas Sr
Frati: Joe Jonas, Nick Jonas si Frankie Jonas
Inaltime: 1,75m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten

Paul Kevin Jonas al II-lea[1] (n. 5 noiembrie 1987), cunoscut și drept Kevin Jonas sau K2, este un actor și muzician american, fondator al trupei Jonas Brothers.
S-a nascut in Teaneck, New Jersy, SUA, pe data de 5 noiembrie 1987. E cunoscut sub numele Paul Kevin Jonas al II-lea, Kevin Jonas sau K2. Zodia sa este scorpion. Mama sa se numește Denise iar tatăl Kevin Paul Jonas Sr.. El are trei frați: Joe Jonas, Nick Jonas și Frankie Jonas . Are o înălțime de 1,75 metri, ochi căprui și păr șaten . S-a casatorit cu Danielle Deleasa (Danielle Jonas)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu