luni, 28 martie 2011

Interviu cu Robert Pattinson & Reese Witherspoon


Revista Entertainment Weekly ne pregăteşte un număr special, cu actorii din filmul “Water for Elephants”. Până la apariţia pictorialului puteţi citi interviul cu Robert Pattinson şi Reese Witherspoon:

  • Robert, despre Reese: Este ceva la ea. Este pur şi simplu o persoană drăguţă. Nu ştiu dacă depune efort pentru a crea această aură de bună dispoziţie, dar starea ei este molipsitoare pentru toate persoanele de pe platourile de filmare. A fost o atmosferă cu totul diferită în zilele în care nu era pe platou. Toţi copiii şi animalele erau pur şi simplu atrase de ea. A făcut rolul meu să mi se pară incredibil de uşor. Este cu adevărat cool şi nu este niciodată… nici măcar o dată enervantă. Dumnezeule, i-am făcut cea mai prosta descriere, nu-i aşa?

  • Reese, despre Robert: Este o persoană care munceşte mult şi are o etică de lucru incredibilă. Niciodată nu s-a plâns. Nici măcar o dată. Ceea ce nu prea se întâmplă la actori. Mereu se plâng de ceva. În special bărbaţii.

  • Robert, dacă crede că va trăi o viaţă normală după Twilight: E amuzant că franciza se termină în 2012. Aceasta este modul în care lumea se va sfârşi. Dar nu ştiu ce să spun. Cred că toată agitaţia de acum se bazează pe reviste şi tabloide. Iar ştirile inventate nu vor mai fi credibile – ei acum asociază totul cu Twilight, aşa că atunci când franciza şi promovarea ei se va termina, nu vor mai scrie despre mine pentru că am o viaţă foarte plictisitoar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu